Gyakori kérdések

  1. Hogyan tudom kiválasztani a megfelelő méretet?

Amennyiben van lehetőséged bemenni a Zoe Showroomba (Budapest, 1071, Dembinszky utca 32) fel tudsz próbálni méreteket, fazonokat, amik segítenek a vásárlásban. Ha nem tudsz személyesen próbálni, úgy az alábbi instrukciót követve le tudod otthon mérni a lábadat, és az egyes cipőknél feltüntetett belső talphossz alapján be tudod azonosítani a méretedet.

  1. Ha webshopon rendelem a cipőmet és nem jó a méret ki tudom cserélni?

Igen, természetesen van lehetőség cserére, viszont kérlek, vedd figyelembe, hogy egyedi, kézzel készült, limitált termékről beszélünk, így nem biztos, hogy az általad megrendelt termékből még van másik méret. Ez esetben a webshopról egy másik terméket tudsz választani.

  1. Nem találok megfelelő csere terméket. Mit tudok ilyenkor tenni?

Ha nem találsz megfelelő csere terméket, és nem passzol az általad rendelt méret, úgy az ÁSZF-ben leírtak alapján van lehetőséged pénzvisszatérítésre. (14 napos határidővel, a termék visszajuttatása után, ha a termék nem volt használva, és nem egyedi rendelés)

  1. Van lehetőségem egyedi rendelést leadni?

Az egyes cipőket meg tudod rendelni egyedi színben, vagy a webshopon fel nem tüntetett méretben konzultáció után. Az egyedi rendeléseknél egyeztetjük a lehetséges színeket, anyagokat, illetve a méretet. Csak olyan színből tudok szabni, amit meg tudok vásárolni a boltban, vagy van nekem raktáron belőle. Ezeket online, vagy személyesen is tudjuk egyeztetni. FONTOS!!!, hogy az egyedileg megrendelt termékeknél nem áll fenn az elállás joga, így ezeket nem tudjuk visszavenni, ha valamiért mégsem kellene. (ÁSZF, PTK)

  1. Mennyit kell várnom egy cipőre, ha rendelek?

Amennyiben a webshopról rendelsz, úgy a cipőt 2-5 napon belül meg is kapod (átvételi módtól függően, személyes átvétel, házhoz szállítás).
Ha egyedi cipőt rendelsz, úgy 3-6 hét lehet a gyártási folyamat.

  1. Az egyedi rendelés feláras?

Az egyedi rendelés ára az anyagától függ. Különféle bőrök vannak, más-más árfekvésben, illetve a választott talp is befolyásolhatja a termék árát. Ezeket mindig megbeszéljük a gyártás előtt, így nem fog meglepetés érni. Ilyen rendeléseknél általában 0-20% felárat szoktam felszámolni.